Menu
  • Eco woonitems
  • Fairtrade & Diervriendelijk
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Snelle levering!

DIPTY: WONEN MET EEN GOED GEVOEL

Dipty geeft je een keuze, namelijk stijlvol wonen maar dan wel met producten met respect voor haar omgeving. Bij Dipty shop je met een goed gevoel gave woonitems voor elke woonstijl. Of je op zoek bent naar een Scandinavische, botanische of industriele look Dipty heeft het! Met Dipty kun je stijlvol wonen door haar duurzame, eco en fairtrade assortiment en zo zelf ook bijdragen aan een betere wereldKortom, wonen met een goed gevoel.

 
Onze passie
Steeds vaker kwam bij ons de vraag omhoog is hier ook een duurzaam alternatief voor of het nu gaat om onze voeding, kleding of onze woning. Het viel ons op dat er binnen de 'woonwereld' weinig duurzame alternatieve zijn. Er zijn wel gerecylede, fairtrade en/of diervriendelijke producten maar niet echt in één winkel. Daarnaast was de stijl zo uiteenlopend dat wij dachten dit kan beter. Waarom mag je niet mooi en stijlvol wonen in de sfeer waar jij je in thuis voelt maar dan wel met gave woonitems  volgens de laatste trends. Zo was Dipty geboren!

TEAM DIPTY

Michelle & Maarten

Michelle
Wellicht ken je mij (Mies) van mijn blog Dipty Wonen maar misschien ook niet. Sinds de zomer van 2014 ben ik begonnen met mijn blog over mijn ‘interieur leven’. Dipty is voor mij een uitlaatklep om mijn woonideeën, inspiratie, shopping deals en Do It Yourself projecten te delen. Ik kreeg regelmatig vragen over items die ik gebruik op mijn blog. Zo vaak dat ik dacht, misschien moet ik het zelf gaan verkopen. Samen met mijn man Maarten zijn wij sinds 2016 Dipty Shop begonnen.Maarten is verantwoordelijk voor het beheer van de shop van het bouwen en verzenden tot het klant contact en ik ben verantwoordelijk voor de inkoop, onderhouden van contacten met leveranciers en bloggers en het beheren van de social media accounts

Maarten
Maarten is in het dagelijks leven werkzaam als online marketeer bij verschillende organisaties. Omdat hij erg nieuwsgierig is en wel van een uitdaging houdt werkt hij op interim basis. Zo krijgt hij een kijkje in de keuken bij verschillende organisaties. Ook heeft hij in de jaren dat wij samen een relatie hebben een neus gekregen voor gave interieur items maar dan meer in de stoere look. Zo houden wij elkaar altijd in balans :)

 

 

Verantwoord ondernemen
Wij proberen zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Naast het stijlvolle maar maatschappelijk verantwoorde assortiment waarbij wij ons proberen te focussen op fairtrade, diervriendelijk en/of ecologisch gemaakte producten, proberen wij ook zo duurzaam mogelijk om te gaan met bijvoorbeeld ons verpakkingsmateriaal.

Om het milieu zo min mogelijk te belasten herbruiken wij zoveel mogelijk onze verpakkingsmaterialen. Zo kan het voorkomen dat je jouw bestelling bijvoorbeeld ontvangt in een gebruikte verzenddoos. Mocht jij zelf ook ideeën hebben waardoor wij nog ‘groener’ kunnen ondernemen laat het ons weten en mail naar info@dipty.nl, wij zijn benieuwd! 

 
Dipty Wonen
Zadelmakerstraat 28
1315 AR Almere
036 - 234 03 40
shop@dipty.nl
KvK nummer: 59326840
BTW nummer: 195877482B01